Vrouwentempel - Workshop

Kristel van Wijk Vrouwentempel - Workshop 13.00-17.30 20.00 Aanmelding inplannen

Vrouwentempel

In Nederland is dit niet of nauwelijks gebruikelijk. De individueel gerichte vrouw kan zich daardoor geïsoleerd en alleen voelen. Zij is niet gewend zich te verbinden met andere vrouwen. Zichzelf te aanschouwen in een groter geheel. Maar in verbinding met haar voormoeders vindt zij inzicht en steun. Vrouwentempel wil graag in deze behoefte voorzien. Door samen te komen, te mediteren en te her-bronnen zuiveren wij onze ziel en dat van onze families. Wij leren van onze voormoeders en bekrachtigen onszelf, ons leven en onze taak van ontvangende en gevende kracht op aarde. Wil je ook her-bronnen door gezamelijke meditatie, mooie rituelen en het optimaal beproeven van onze zintuigen?

In ..... 2015 is er weer een Vrouwentempel op Reijgershof. Een veiige plek waar wij elkaar helpen herinneren wie we wezenljk zijn door te spiegelen, te vieren en elkaar te bemoedigen. Vrouwencoach en inspirator Kristel van Wijk neemt je mee en biedt je jouw speciale plek in de tempel.

Reactie deelneemster Vrouwentempel 2014

'De vrouwentempel vond ik fantastisch! De plek is geweldig en wat ik het mooiste vond, was het delen met de andere vrouwen vanuit ons hart. er was zoveel liefde. Prachtig!'

Data:   volgt zsm

Tijden:  13-17.30

Kosten  20,-

Voor info en/of aanmelden: devrouwenmantel7@gmail.com

Terug naar het overzicht